U ČAKOVCU I PRIBISLAVCU ukraden mobitel i nekoliko tisuća kuna

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio kazneno djelo krađe koje se dogodilo u srijedu, 18. listopada u popodnevnim satima u Čakovcu, kada je iz svlačionice dvorane u Športskoj ulici ukrao je mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Ukradeni mobitel oduzet je i vraćen vlasniku.

Prema maloljetnom osumnjičeniku dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica mladića, 18 i 20 godišnjaci s područja općine Pribislavec počinili kazneno djelo krađe, u nedjelju, 22. listopada u popodnevnim satima, u Pribislavcu, Ulici Zvonimira Baloga.

Ušli su u nezaključanu obiteljsku kuću gdje su ukrali nekoliko tisuća kuna. Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije