FOTO Kod romskog naselja Kuršanec kamenjem gađali traktor

– Evo što mi se dogodilo u srijedu oko 20:10 sati u Kuršancu pokraj romskog naselja. Radio sam s traktorom i radnim strojem koji pokošenu travu stavlja u plaste. To je parcela koja se upire na tamošnje igralište i vrtić.

Kada sam se približio romskom naselju dotrčali su klinci i počeli me gađati kamenjem. Napravili su mi tri rupe na vjetrobranskom staklu i jednu rupu ispod stakla – napisao nam je ogorčeni J.J. (podaci poznati redakciji).

– Nisam mogao vjerovati što se događa. Tako su dugo gađali dok nisu razbili i onda su pobjegli – kaže. Cijeli slučaj je prijavio policiji. Glasnogovornik Nenad Risek nam je potvrdio ovaj nemili događaj.

– Zaprimili smo dojavu o događaju, izašli smo na teren kako bi utvrdili sve činjenice. Za počiniteljima tragamo – rekao nam je kratko Risek.

Čitatelj tvrdi kako je nastala materijalna šteta oko 10 tisuća kuna.

– Traktor i parcela nisu moji. Ja samo radim. Policija je rekla kako će sve poduzeti da se nađu počinitelji, no samo se pitam kako i tko će platiti nastalu štetu – kaže.

J.J. napominje da ovo nije bilo prvi put.

– Osim što su prije mjesec dana također gađali kamenjem djeca su se igrala pravim pištoljima i uperila prema traktoru. Ovo je strašno. Čovjek jednostavno ne može mirno i koncentrirano raditi svoj posao. Jednostavo se bojiš. Uz sve to još su si na privatnom posjedu napravili deponiju smeća – ispričao nam je čitatelj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije