POLICIJA GA NAŠLA U Čakovcu ukrao nakit vrijedan 20 tisuća kuna

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnjak s područja općine Sveti Martin na Muri, počinio kazneno djelo krađe.

– Sumnja se da je tijekom kolovoza i rujna ove godine u Čakovcu, Ulici Andrije Kačića Miošića, iz spavaće sobe obiteljske kuće, vlasništvo 52-godišnjakinje, ukrao razni nakit vrijednosti dvadesetak tisuća kuna – doznajemo u policiji.

Tijekom istraživanja policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su dio ukradenog nakita te ga vratili vlasnici, dok je preostali nakit osumnjičeni prodao u poslovnici za otkup lom zlata na području Međimurske županije.

Protiv osumnjičenog 19-godišnjaka podnIjet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Maoljetnici u Kotoribi počinili dvije teške krađe u pokušaju

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su trojica maloljetnika s područja Međimurske županije, počinili dvije teške krađe u pokušaju.

– Krajem svibnja ove godine u Kotoribi, Ulici Ignaca Svetomartinskog, u dva navrata provalili su u obiteljsku kuću, vlasništvo 87-godišnjakinje, gdje su u razni prostorijama ispreturao stvari, ali pritom nisu ništa ukrali. Ujedno, tijekom jedne od teških krađa provalili su i u spremište izgrađeno u sklopu štaglja, ali iz njega nisu ništa ukrali.

Prema maloljetnim osumnjičenicima dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljenih kaznenih prijava protiv nepoznatog počinitelja – javlja policija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije