ŽC 112 U Čakovcu provaljeno u mljekomat, vodostaj Mure pada

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 67 poziva. Od toga je 20 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (13) i poliicji (4). Od događaja izdvajaju tri dojave.

U srijedu u 17:36 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o provali u obiteljsku kuću u Čakovcu, u Ulici V. Lisinskog. U 19:16 sati stigla je dojava o provali u mljekomat u Čakovcu, u Ulici V. Morandinija.

Jutros u 4:58 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o naletu osobnog vozila na srnu na cesti od Donjeg Pustakovca prema Palovcu. Srna je uginula, a na vozilu je nastala materijalna šteta.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 9 poziva. Za 2 poziva izašli su na intervencije, jedan poziv bila je lažna dojava, dok za 6 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima danas (četvrtak) neće biti struje u vremenu od 08:30 do 09:30 sati u: Strahonincu – Dravska od kbr.52 do 83, (Poleve).

I dalje su na snazi mjere redovne obrane od poplava na r. Muri, r. Dravi i Mali sliv Trnava. Vodostaj rijeke Mure u Murskom Središću u 06:00 sati iznosio je + 341 cm s tendencijom daljnjeg opadanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije