ŽC 112 Četiri prometne nesreće i provala u društveni dom

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 66 poziva. Od toga je 34 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (12) i policiji (12)

Od događaja izdvajamo dojavu o provali u društveni dom u Gornjem Mihaljevcu. Dojava je zaprimljena u 7:20 sati. U 18:26 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o sudaru 2 osobna vozila u Prelogu, jedna je osoba ozlijeđena.

>>> PROMETNA NESREĆA Sudar između dvaju automobila na ulazu u Prelog

Kasnije, u 18:56 sati zaprimljena je dojava o naletu osobnog vozila na vozilo ispred sebe u Čehovcu. Materijalna šteta. U ŽC 112 Čakovec u 20:50 sati stigla je dojava o sudaru 2 osobna vozila u Maloj Subotici na željezničkom prijelazu prema Belici. Materijalna šteta.

Danas u 5:36 sati stigla je dojava o slijetanju osobnim vozilom u stup kod semafora u Čakovcu, Kalnička ulica. Materijalna šteta.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 8 poziva. Za 2 poziva izašli su na intervenciju, dok za 6 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije