STRAŠNO Posvađao se s mladićima te ih je ubadao nožem u trbuh i prsa

Muškarac (53) s područja Orehoviceu utorak se oko 1 sat iza ponoći nabiciklu vraćao kući u Čakovec. Dok je prolazio kroz haustor u Ulici kralja Tomislava, zaustavila ga je grupa tinejdžera. Nastavio je svojim putem, a djeca su ostala.

Na snimci videonadzora obližnje osiguravajuće kuće vidi se kako semuškarac pješke vratio do grupice mladih i prvo jednoga, a potom još dvojicu upiknuo nožem. Snimka nema tona i ne čuje se oko čega su se posvađali, pišu 24sata.

Dvojici maloljetnika i 18-godišnjaku je 53-godišnjak zadao ubodne rane u predjelu trbuha i prsa. Svu trojicu su prevezli u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su dvojicu zadržali na Odjelu traumatologije, a jednoga mladića, koji je u napadu zadobio najteže ozljede, na Odjelu intenzivne njege.

Kako doznaju 24sata,mladića su zbog unutašnjeg krvarenja tijekom dana čak dvaput hitno operirali te su njegove ozljede okvalificirali kao vrlo teške. U srijedu je bio stabilno.

– Protiv 53-godišnjaka smo podnijeli kaznene prijave zbog tri pokušaja ubojstva – rekao je Radovan Gačal, glasnogovornik PU međimurske. Muškarac je neprijavljeno stanovao u Čakovcu, a navodno je od ranije poznat policiji.

Istražitelji su pretražili kuću koju je T. H. koristio. Tijekom pretrage sam im je predao nož kojim je napao mladiće. Ostat će u istražnom zatvoru mjesec dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije