NESREĆE Pijan sletio sa skuterom, teško stradala putnica na motoru

Na cestama međimurske županije u subotu su se dogodile tri prometne nesreće. U 10:25 sati u Čakovcu na raskrižju Sportske ulice, Golbetke i Ulice braće Graner dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Kako doznajemo u policiji 68-godišnja vozačica oduzela je prednost prolaska 56-godišnjem vozaču motocikla koji je prevozio 45-godišnju putnicu.

Nakon sudara i prevrtanja putnica je prevezena u čakovečku bolnicu gdje su utvrdili da ima teške tjelesne ozljede, no kako doznajemo, nisu opasne po život.

Više detalja donosimo u ponedjeljak u suradnji s PU međimurskom.

Do nas je stigla informacija o prometnoj nesreći koja se dogodila u Zrinsko Frankopanskoj ulici u Čakovcu.

Između 19:30 i 20 sati ženska osoba je upravljajući Opel Tigrom naletjela na 12-godišnju djevojčicu koja je prelazila cestu po obilježenom pješačkom prijelazu.

Na mjesto nesreće stigla je i hitna pomoć koja je ozlijeđenu djevojčicu prevezla u bolnicu. Srećom, djevojčica je zadobila lake tjelesne ozljede.

Oko 20:20 sati prometna nesreća se dogodila na cesti između Draškovca i Oporovca. 64-godišnji vozač skutera upravljajući pod utjecajem alkohola (1,92 promila) u zavoju je sletio van kolnika.

Prevezen je u ŽB Čakovec gdje su utvrdili da ima lakše tjelesne ozljede i pušten je kući. Osim što mu je ovo velika opomena da ne sjeda za moped pod utjecajem alkohola, zaradio je i prekršajnu prijavu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije