KAKVA TRAGEDIJA Majka poginula u naletu vlaka, njezin sin se utopio

Međimurjem se jučer proširila vijest kako se u Istri utopio 57-godišnji Miljenko Bistrović koji živi u Zagrebu, a rodom je iz Međimurja.

Za njim je u noći s nedjelje na ponedjeljak pokrenuta spasilačka akcija na području Umaga, kod Zambratije. Miljenko je na žalost pronađen mrtav u ponedjeljak u 8.45 sati u blizini Savudrijske luke u moru. Mrtvozornica je pregledom tijela utvrdila da je smrt nastala utapanjem i nije naložila obdukciju.

>>> TRAGIČNA SMRT 57-godišnjak rodom iz Međimurja utopio se u Istri

O ovom nesretnom slučaju izvijestili su istarski mediji, a što se točno dogodilo još nije poznato.

Kako saznajemo radi se čakovečkoj obitelji Bistrović koju život godinama nije mazio. Sonja i stradali Miljenko imaju petero djece. Njihov najmlađi sin Luka rođen je bez završetka debelog crijeva i analnog otvora zbog čega mu je u Zagrebu ugrađena stoma (otvor na trbuhu kojim se prazne crijeva).

Za normalan život bila je neophodna operacija koja je uspješno obavljena u Americi. No, za to je trebao novac pa je pokrenuta humanitarna akcija za Luku. Novac je prije sedam godina prikupljen, a mali Luka je izliječen.

No, njihove muke su već prije počele. Otac Miljenko je nakon završenog ekonomskog fakulteta i dobrog radnog mjesta u Sloveniji, teško obolio, te se zbog tumora na mozgu u najljepšim godinama morao povući u invalidsku mirovinu. Obitelj Bistrović nedavno se odselila u Zagreb gdje su se vjerojatno nadali boljem sutra.

Međutim, nedavno je smrtno stradala Miljenkova majka. Na nju je 29. lipnja na prijelazu ceste preko željezničke pruge na Buzovcu naletio putnički vlak. Obitelj je bila shrvana i potresena ovim događajem.

I baš kada se činilo kako su rane iz prošlosti zaliječene, sudbina se ponovno strašno poigrala s ovom obitelji. Nije prošlo ni mjesec dana utopio se Miljenko.

Djeca su u kratkom vremenu ostala bez tate i bake… Pretužno…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije