112 U parku pokrali ženu, sudar u Čakovcu, velike štete zbog nevremena

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 99 poziva. Od toga je 46 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva bilo je proslijeđeno policiji (12) i hitnoj medicinskoj pomoći (8).

>>> VIDEO I FOTO Nevrijeme s tučom pogodilo međimurski kraj
>>> STRAŠNO Vjetar nosio krovove i čupao drveća, kućica pala na auto…

U zadnja protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 47 poziva. Za 10 poziva izašli su na intervencije, 5 poziva bile su lažne dojave, dok za 32 poziva nije bilo potrebe za intervencijom. Od jučerašnih događaja ŽC 112 izdvaja tri dojave.

U 7:36 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Čakovcu u Svetojelenskoj ulici. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

U 7:55 stigla je dojava o krađi koja se dogodila u čakovcu u Perivoju Zrinskih. Dvije mlađe muške osobe otele su žensoj osobi torbicu s dokumentima, novčanikom i ključevima stana.

U 17:31 olujno nevrijeme praćeno tučom pogodilo je dijelove Međimurske županije (gornje i centralno Međimurje). Zaprimljeno je više dojava o slomljenom granju i drveću na prometnicama, o pokidanim vodovima el. energije zbog čega su neka naselja bila privremeno bez struje, o oštećenju krovišta kuća i o tuči koja je nanijele štete na poljoprivrednim kulturama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije