POGINUO VOZAČ IZ PUŠĆINA Čelnici Varaždina pozivaju na dodatan oprez

Zbog izvanredne situacije na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice gradonačelnik Varaždina dr.sc. Ivan Čehok i njegovi zamjenici Zlatan Avar i Sandra Malenica uputili su građanima poziv na dodatan oprez.

>>> FOTO Vozač (49) iz Pušćina poginuo u teškoj nesreći u Varaždinu
>>> TEŠKA NESREĆA Muškarac poginuo u sudaru motora i osobnog automobila

– Pozivamo građane na dodatan oprez prilikom prometovanja na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice. Na raskrižju su postavljeni znakovi za ograničenje brzine – najniže moguće na državnoj cesti – 40 km/h te dodatna svjetlosna signalizacija koja upozorava vozače prilikom približavanja raskrižju.

PU Varaždinska obavljat će pojačane ophodnje te će organizirati regulaciju raskrižja u vrijeme najvećih gužvi. Grad Varaždin je u kontaktu s nadležnim službama te zbog ove izvanredne situacije apeliramo na građane da poštuju privremeno ograničenje brzine koje će uvelike smanjiti mogućnost eventualnih pogrešaka kod procjene prednosti prolaska, ali i poštivanje regulacije koju će provoditi PU Varaždinska i pripadnici Prometne mladeži, a sve dok se ne uspostavi normalan rad semafora – stoji u priopćenju.

Podsjetimo, upravo na tom se raskršću u subotu dogodila teška prometna nesreća u kojoj je život izgubio 49-godišnji vozač mopeda iz Pušćina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije