TEŠKO STRADALI NA MOTORU Evo što policija kaže o nesreći u Čakovcu

U subotu, 24. lipnja oko 20 sati i 50 minuta u Čakovcu, Zrinsko-frankopanskoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj su teško ozlijeđeni 29-godišnji motociklist i 21-godišnja putnica na motociklu.

>>> VIDEO I FOTO S motorom bez registracije sletjeli s ceste u Čakovcu

– Upravljajući neregistriranim KTM-om, bez položenog vozačkog ispita za tu vrstu vozila, 29-godišnji motociklist nije se kretao sredinom obilježene prometne trake koja se proteže uz desni rub kolnika zbog čega je na ravnom dijelu ceste udario u betonski rubni kamen.

Nakon toga došlo je do pada motocikliste i putnice na travnatu površinu. U klizanju i prevrtanju vozač je udario u metalni stup prometnog znaka. Vozilima hitne medicinske pomoći oboje su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđeni zbog čega su zadržani na liječenju – kažu u međimurskoj policiji.

Protiv 29-godišnjeg motocikliste zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom državnom odvjetniku dostavit će se kaznena prijava. Neslužbeno saznajemo da je vozač motora iz Čakovca, a suputnica iz Gardinovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije