TUGA I BOL Obitelj i prijatelji oprostili se od Nikole Tureka

Na varaždinskom gradskom groblju okupilo se mnoštvo ljudi na sahrani Nikole Tureka, kojeg je prije nekoliko dana nožem ubila njegova bivša djevojka N.B. (21).

Nepregledna kolona motorista iz svih krajeva Hrvatske i šire, te njegovi prijatelji moto kluba Baroker iz Varaždina čiji je Nikola bio predsjednik, ispratili su u suzama i boli svog prijatelja i strastvenog motoristu na posljednji počinak, javljaju 24sata.

Na licima rodbine, prijatelja i poznanika neizmjerna tuga, bol i suze, ali i mnogih drugih koji Nikolu nisu ni poznavali ali su ostali šokirani načinom na koji je ovaj mladi čovjek izgubio život.

Podsjetimo, Nikolu Tureka je bivša cura izmamila iz kuće usred noći pod izgovorom da će se ubiti. Na povratku s livade ‘Beli Kipi’ kraj rijeke Drave u Varaždinu gdje su razgovarali, tijekom vožnje ubola ga je nožem u lijevu stranu vrata. Pogodila ga je u karotidnu krvnu žilu, a Nikola je počeo obilno krvariti.

Djevojka je pobjegla, a Nikolu je uočio prolaznik i pozvao pomoć. Liječnici su ga operirali, no izgubio je previše krvi. Nakon dva je dana preminuo.

Policija ju je uhitila i prijavila za pokušaj ubojstva, pišu 24sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije