DEVET NESREĆA Mladić (22) s 2,22 promila sletio u dvorište

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodilo se ukupno devet prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, u kojima su lakše ozlijeđena dvojica vozač (r. 1997. i 1959.) i putnik u osobnom automobilu (r. 1996). U preostalih sedam nesreća nastala je materijalna šteta.

>>> FOTO Sletio s ceste, udario u ogradu i završio u dvorištu

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su nepropisna i neprilagođena brzina – dvije prometne nesreće, nepropisno pretjecanje i obilaženje – jedna prometna nesreća, nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag – dvije prometne nesreće te ostale greške – četiri prometne nesreće.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom vikenda utvrđena je kod četvorice vozača osobnih automobila, a najveća u količini od 2,22 promila utvrđena je kod vozača rođenog 1995. godine, koji je u subotu, 10. lipnja oko 20 sati u Novom Selu Rok, prouzrokovao prometnu nesreću s nastalom materijalnom štetom.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u Ulici Rade Končara. Vozač Renault Clia je izgubio kontrolu nad vozilom u zavoju i sletio s ceste, prilikom čega je udario u ogradu kod kućnih brojeva 112 i 114 te je završio u dvorištu između kuća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije