REKORDER Mladić (22) s 1,51 promila sletio s ceste i udario u ogradu

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodile su se ukupno četiri prometne nesreće. U tri nesreće s ozlijeđenim osobama, teške ozljede zadobio je 74-godišnji vozač automobila, dok su lakše ozljede zadobila dvojica vozača rođeni 1984. i 1960. i 18-godišnji putnik iz osobnog automobila, te jedna prometna nesreća s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama: nepropisna i neprilagođena brzina – dvije prometne nesreće, nepoštivanje prednosti – jedna prometna nesreća te ostale greške – jedna prometna nesreća.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom vikenda utvrđena je kod dvojice vozača, a najveća koncentracija od 1,51 promila izmjerena je kod 22-godišnjeg vozača, koji je skrivio prometnu nesreću u subotu, 22. travnja oko 6 sati i 30 minuta u Donjem Mihaljevcu.

Kako smo javili, nesreća se dogodila u Čakovečkoj ulici. Vozač rođen 1994. godine pod utjecajem alkohola sletio je s ceste nakon čega je udario u betonsku ogradu obiteljske kuće.

U vozilu je bio i putnik rođen 1998. godine, a liječnički tim je nakon pružene pomoći utvrdio da je zadobio lake tjelesne ozljede.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije