NESREĆA U ŠENKOVCU Vozač iz Murskog Središća javio se policiji

Kako smo jutros javili, u subotu oko 19:45 sati u Šenkovcu u Ulici maršala Tita kod kućnog broja 107, dogodila se prometna nesreća u kojoj je, neslužbeno doznajemo, stradala 12- godišnja djevojčica.

>>> OČEVICI, JAVITE SE! Djevojčica u bolnici, vozač napustio mjesto nesreće

Ona se gurajući bicikl zaustavila ispred pješačkog prijelaza kako bi prošla na suprotnu stranu. U tom trenutku je vozilo udarilo u kotač bicikla koji je već jednim dijelom bio na zebri. Nepoznati vozač je napustio mjesto nesreće – rekli su u policiji koja je krenula u potragu za njim i putem medija uputila apel očevicima da se jave jer je svaka infoemacija dobro došla.

U međuvremenu, kako doznajemo u policiji, vozač se nakon objave u medijima sam javio na policiju. U tijeklu su krim istraživanja kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće.

Djevočica je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su ustanovili da je zadobila lakše tjelesne ozljede. Vozača rođenog 1957. godine, koji je prema neslužbenim informacijama iz Murskog Središća, policija će prekršajno prijaviti.

– Zahvaljujemo svim građanima i medijima što su nam pomogli svojim informacijama, odnosno objavama – kaže Radovan Gačal, glasnogovornik međimurske policije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije