NALET AUTA Djevojčica u bolnici, vozač napustio mjesto nesreće

U subotu oko 19:45 sati u Šenkovcu u Ulici maršala Tita kod kućnog broja 107, dogodila se prometna nesreća u kojoj je stradala djevojčica.

Kako doznajemo ona se gurajući bicikl zaustavila ispred pješačkog prijelaza kako bi prošla na suprotnu stranu. U tom trenutku je vozilo udarilo u kotač bicikla koji je već jednim dijelom bio na zebri. Nepoznati vozač je napustio mjesto nesreće i pobjegao. U međimurskoj policiji intezivno tragaju za vozačem.

– Obavili smo razgovore s nekim očevicima. Ovim putem pozivamo i ostale očevice da se jave na 192 ili u postaju Prometne policije Čakovec jer svaka informacija je dobrodošla – kaže glasnogovornik Radovan Gačal.

Djevočica je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je ostala na promatranju. Težina njezinih ozljeda zasad nije poznata.

U Zakonu o sigurnosti prometa na cestama jasno piše: Ako su pješaci djeca, stare i iznemogle osobe, slijepe osobe ili druge osobe s invaliditetom, vozač je dužan zaustaviti vozilo i propustiti ih i kad tek stupaju na pješački prijelaz. Ovaj vozač to nije učinio, a nažalost ni nakon udara se nije zaustavio kako bi pomogao djetetu.

Neslužbeno saznajemo da se radi o 12-godišnjoj djevojčici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije