SUDAR u Šenkovcu, krađa u trgovini u Čakovcu, požar u Nedelišću

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 78 poziva. Od toga su 27 poziva bila namjenska i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je policiji (10) i hitnoj medicinskoj pomoći (9).

Od jučerašnjih događaja izdvajaju tri dojave. U 6:32 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o sudaru dva osobna vozila u Šenkovcu kojom prilikom je nastala materijalna šteta. U 12:30 sati stigla je dojava o krađi u jednom trgovačkom centru u Čakovcu, a u 18:36 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o požaru trave u blizini pilane u Nedelišću.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 17 poziva. Za 7 poziva izašli su na intervencije, 2 poziva su bila lažne dojave, dok za 8 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Čakovec bez struje

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima u nedjelju, 2. travnja 2017. godine neće biti struje u vremenu od 7 do 08:30 sati u Čakovcu u Ulici Kralja Tomislava od kbr. 1 do 9, Ulici Katarine Zrinski kbr. 2 i Ulici Matice Hrvatske kbr. 1.

Isti dan, u razdoblju od 9 do 12 sati struje neće biti u Čakovcu u sljedećim ulicama: Kralja Tomislava kbr. 2, Matice Hrvatske, Valenta Morandinija kbr. 2, Perivoj Zrinskih, Katarine Zrinski, Trg Republike kbr. 1.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije