FOTO Maloljetnik na tračnicu postavio betonsku pružnu oznaku?

Jučer, 13. ožujka u prijepodnevnim satima nedaleko cestovnog prijelaza preko željezničke pruge između Pribislavca i Štefanca, nepoznati počinitelj na jednu od tračnica postavio je betonsku pružnu oznaku (namijenjena za označavanje trenutne kilometraže željezničke pruge).

>>> FOTO Putnički vlak naletio na betonski blok, nema ozlijeđenih

– U 10 sati i 35 minuta na postavljenu prepreku naletio je putnički vlak, koji prometuje na relaciji Zagreb – Kotoriba. U naletu motornog vlaka na betonsku oznaku došlo je do oštećenja podvozja i motora te je nakon očevida i sigurnosnog pregleda, kompozicija vraćena na Željeznički kolodvor Čakovec.

U trenutku događaja u vlaku se nalazilo 40 putnika te nitko nije ozlijeđen. Zbog obavljanja očevida i sanacije nastalih oštećenja od 10 sati i 35 minuta do 11 sati i 40 minuta došlo je do zastoja u prometovanju na spomenutoj relaciji. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno – doznajemo u policiji nakon obavljenog očevida.

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je betonsku pružnu oznaku na tračnicu postavio maloljetnik s područja Koprivničko-križevačke županije.

– U suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja se kriminalističko istraživanje – kažu u međimurskoj policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije