FOTO Putnički vlak naletio na betonski blok, nema ozlijeđenih

Vlak koji prometuje na relaciji Čakovec – Kotoriba, s polaskom u 10:27 sati iz Čakovca, u Kotoribi je trebao biti u 10:59 sati.

Međutim, između stanica Čakovec – Buzovec i Mala Subotica, kod Štefanca, naletio je na betonski blok koji je prouzrokovao velika oštećenja. Na terenu su i policajci koji provode očevid.

U policiji doznajemo da nema ozlijeđnih putnika i da se na mjestu događaja utvrđuju sve okolnosti. Nije poznato kako se na pruzi našao betonski blok, no sve upućuje na to da ga je netko namjerno stavio.

Kako neslužbeno doznajemo od strojovođe, vlak se nakon očevida vraća u Čakovec jer se ne može kretati u smjeru Kotoribe zbog oštećenja na prednjem dijelu.

Zbog poteškoća u odvijanju željezničkog prometa očekuje se kašnjenje vlaka 3004 kao i ostalih vlakova koji prometuju relacijom Čakovec Buzovec – Mala Subotica. Shodno navedenom otkazuje se vlak 3311 na relaciji Kotoriba 11.56 – Varaždin 12.44. Putnici će biti prevezeni vlakom 3313Kotoriba 12.46 – Varaždin 13.30 sati – objavio je HŽ na svojim web stranicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije