UPLATIO 48 TISUĆA KUNA Obećani dobitak od 27 tisuća eura nije dobio

Početkom ožujka, 24-godišnjak s područja Međimurske županije pronašao na jednoj od društvenih mreža oglasom s mogućnošću dobivanja podataka o ‘sigurnom’ parovima (visoki koeficijenti) na kladionicama.

Nakon toga putem komunikacijske aplikacije za pametne telefone ostvario je kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavljala, kao vlasnik kladionice. Tijekom kontakata vlasnik je zatražio da mu 24-godišnjak uplati dio očekivanih troškova i određen postotak iznosa mogućeg dobitka te je do današnjeg dana putem tvrtke za međunarodni prijenos gotovine uplatio oko 48 tisuća kuna raznim osobama na području Bosne i Hercegovine.

Pošto mu do današnjeg dana nije isplaćen obećani dobitak od gotovo 27 tisuća eura, odlučio je prijevaru prijaviti policiji.

– Kriminalistička istraživanja se nastavljaju. Svakako, ovo je dobar primjer da upozorimo građane da lakovjerno ne prihvaćaju primamljive ponude domišljatih prevaranata jer će vrlo vjerojatno postati žrtve prijevare te ostati bez određenog dijela uloženog novca – kažu u PU međimruskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije