‘PALA’ DVA LOPOVA iz Pribislavca: Krali sve, od praznih boca do motorne pile

Međimurska policija dovršila je kriminalistička istraživanja kojima su utvrdili tko je na području Pribislavca i Ivanovca u ovoj i prošloj godini bio odgovoran za niz krađa. Riječ je o 20-godišnjaku i 23-godišnjaku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 23-godišnjak s područja općine Pribislavec počinio kaznena djela teške krađe i krađe.

Naime, u noći sa 16. na 17. veljače u Ivanovcu, Čakovečkoj ulici provalio je u skladište trgovine mješovitom robom, odakle je ukrao tristotinjak praznih PVC boca (nepovratna ambalaža) te desetak plastičnih sanduka ispunjenih praznim bocama mineralne vode i piva.

Materijalna šteta procjenjuje se na petstotinjak kuna.

Posebno izvješće državnom odvjetniku

Nadalje, u noći s 23. na 24. veljače u Pribislavcu, Ulici dr. Ante Starčevića iz dvorišta obiteljske kuće i nezaključanih gospodarskih prostorija, vlasništvo 56-godišnjakinje, ukrao je dva bicikla, električni kompresor, elektromotor, motornu kosilicu te razni električni alat. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 5 tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta pronađen je i vraćen vlasnici.

Protiv 23-godišnjaka podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Ukrao motornu pilu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnjak s područja općine Pribislavec počinio kazneno djelo krađe.

Naime, krajem studenoga prošle godine u Ivanovcu, Ulici Josipa Slavenskog iz otključane šupe u dvorištu obiteljske kuće, ukrao je motornu pilu i time 74-godišnjeg vlasnika oštetio za 2.500 kuna.

Ukradena pila oduzeta je od osumnjičenika i vraćena vlasniku.

Protiv 20-godišnjaka podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije