ZAVRŠEN OČEVID Vozač kombija vozio pod utjecajem alkohola

U petak, 3. ožujka oko 11 sati i 50 minuta u Čakovcu na kolniku državne (južna obilaznica grada Čakovca) kod raskrižja s ulicom Putjane dogodila se prometna nesreće u kojoj su teške ozljede zadobili 42-godišnji vozač i 43-godišnji putnik u teretnom automobilu.

>>> FOTO U Čakovcu se prevrnuo kamion, dvije su osobe ozlijeđene
>>> U PREVRTANJU KOMBIJA vozač i putnik zadobili teške ozljede

– Upravljajući pod utjecajem alkohola od 0,94 promila, 42-godišnji vozač Volkswagena LT 35, čakovečkih registarskih oznaka, vlasništvo privatnog poduzeća, na ravnom dijelu prometnice u trenutku nesreće sišao je izvan kolnika udesno, gdje je naletio na povišeni otok koji razdvaja prometne tokove, a u nastavku kretanja udario je u dva prometna znaka i metalnu ogradu ceste, kao i metalnu zaštitu strujnih instalacija javne rasvjete. Nakon toga došlo je do višestrukog prevrtanja vozila po kolniku – kažu u međimruskoj policiji.

Vozilom hitne medicinske pomoći vozač i 43-godišnji putnik iz teretnog vozila prevezeni su u Županijsku bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da su u nesreći zadobili teške ozlijede te su zadržani na liječenju.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće od 13 sati i 11 minuta do 16 sati i 25 minuta, spomenuta dionica državne ceste broj 3 bila je zatvorena za sav promet koji se odvijao obilaznim prometnicama.

Protiv 42-godišnjeg vozača zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije