ŽC 112 Sudar u Šenkovcu, nalet na srnu na cesti Kotoriba – Donji Vidovec

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 50 poziva. Od toga je 16 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše pozviva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (9) i policiji (5).

Od jučerašnjih događaja izdvajaju dvije dojave. U 9:34 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Šenkovcu, gdje je došlo do naleta osobnog vozila na vozilo ispred sebe. Nastala je samo materijalna šteta na vozilima.

U 19:26 stigla je dojava o naletu osobnog vozila na srnu, na cesti Kotoriba -Donji Vidovec. Na vozilu je nastala materijalna šteta, a srna je uginula.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 9 poziva. Za 2 poziva izašli su na intervenciju, jedan poziv bio je lažan, dok za 6 poziva nije bilo potrebe za intervencijama.

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima u četvrtak, 16. veljače 2017. godine u vremenu od 8 do 9 sati neće biti struje u Čakovcu u Ulici J. Kozarca od kbr. 17 do 25 neparni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije