NESREĆA U ČAKOVCU Pet ozlijeđenih, troje teško među kojima je i dijete

U četvrtak, 9. veljače oko 18.20 sati u Čakovcu na raskrižju ulica Rudulfa Steinera i Sajmišne ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj 29-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom.

>>> NESREĆA KOD BATA U sudaru dva auta ozlijeđeno nekoliko osoba

Zbog toga je vozilom udarila u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 23-godišnji vozač.

– Vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezena su oba vozača i troje putnika iz osobnog automobila kojim je upravljao 23-godišnjak. Liječničkim pregledom utvrđeno je da su lakše ozlijeđeni 23-godišnji vozač i maloljetni putnik, dok su teško ozlijeđeni 29-godišnja vozačica, te putnici 46-godišnjakinja i dijete, koji su zadržani na liječenju – kažu u policiji.

U vremenu od 18.30 do 19.50 sati kolnik županijske ceste broj 2018, između Čakovca i Pribislavca bio je zatvoren za sav promet, te se odvijao obilaznim pravcima.

Zbog počinjenja kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu”, protiv vozačice osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije