POKUŠAJ UBOJSTVA Ušao u dvorište gdje je bilo 20 ljudi i pucao

U subotu, 4. veljače u popodnevnim satima u Kotoribi, u Ulici kralja Tomislava, u dvorište obiteljske kuće u kojem se nalazilo 20-tak osoba, došao je 42-godišnjak s područja Općine Kotoriba te je nakon kraće prepirke s 45-godišnjim vlasnikom pucao iz vatrenog oružja.

Potom je sjeo u osobni automobil iz kojeg je ispalio još nekoliko hitaca, te se njime udaljio. Ubrzo nakon događaja zatekli su ga policijski službenici, te ga uhitili.

– Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretraženo je vozilo, obiteljska kuća i druge prostorije, kojima se koristi 42-godišnjak, kojom prilikom je prije početka pretrage jedan od ukućana dragovoljno predao vatreno oružje (pištolj) i nekoliko komada streljiva. Udogađaju nitko nije zadobio ozljede – kažu u međimurskoj policiji.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaj ubojstva protiv 42-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu, te je nakon ispitivanja doveden Sucu istrage koji mu je odredio istražni zatvor.

>>> POKUŠAJ ubojstva na kućnoj zabavi u Kotoribi?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije