NA BAZENIMA Maloljetnik iz novčanika ukrao 1.300 kuna

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidentirane su dvije teške krađe i četiri krađe. U današnjem izvješću policija izdvaja tešku krađu koja se dogodila u Pribislavcu i krađu u Toplicama Sveti Martin na Muri.

U srijedu, 18. siječnja u prijepodnevnim satima u Pribislavcu, Ulici Ivana Gundulića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, odakle je ukrao novac i ručni sat te time 50-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna. – Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku. – kažu u policiji.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio kazneno djelo krađe.

– U srijedu, 18. siječnja u ranim poslijepodnevnim satima u Toplicama Sveti Martin, Izvorskoj ulici, iz novčanika koji se nalazio u torbi ostavljenoj u prostoriji Termi s unutarnjim bazenima, ukrao je nešto više od 1.300,00 kuna – doznajemo u policiji.

Ukradeni novac oduzet je od osumnjičenika i bit će vraćen vlasnicima. Prema maloljetnom osumnjičeniku dostavit će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku za mladež.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije