U sudaru djevojčica zadobila teške ozljede, mladi vozač lakše

U utorak, 10. siječnja oko 11,30 sati na raskrižju državne ceste broj 20 i pristupne ceste autocesti A4, između Svetog Križa i Štefanca, dogodila se prometna nesreća u kojoj 21-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustio sva vozila koja se kreču tom cestom.

>>> Sudarili se kamion i auto, dijete prevezeno u bolnicu

– Zbog toga je vozilom udario u teretni automobil zagrebačkih registarskih oznaka, s kojim je upravljao 53-godišnji vozač. Uslijed udara teretni automobil sišao je izvan kolnika gdje je udario u metalnu zaštitnu ogradu i stup semafora – doznajemo u policiji.

Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezena je putnica iz osobnog automobila (dijete), gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, te je zadržana na liječenju. Naknadno liječničku pomoć zatražio je 21-godišnji vozač, kod kojeg je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Protiv vozača osobnog automobila zbog počinjenja kaznenog djela ‘Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu’, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije