ŽC 112: Problemi s jakim vjetrom, požari i provala

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 57 poziva. Od toga je 23 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (11), policiji (6), vatrogascima (3) te ostalim službama (3).

Od jučerašnjih događaja izdvajaju četiri dojave. U 09:10 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o provali u dvorišnu zgradu OŠ Kuršanec.

Popodne u 13:17 zaprimljena je dojava o požaru kukuruzišta na polju kod Zebanec Sela. Kasnije u 18:20, također je zaprimljena dojava o požaru. Riječ je o požaru kalijeve peći u Čakovcu, u ulici Koče Racina. Dojava bila zaprimljena u 18:20 sati.

U 19:00 u ŽC Čakovec zaprimljen je poziv o jakom vjetru koji razbacuje prometne znakove koji osiguravaju gradilište raskršća na sjevernoj obilaznici grada Čakovca (D-209) – kod stadiona SRC Mladost.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 11 poziva. Za 4 poziva izašli su na intervenciju, 3 poziva bila su lažna, dok za 4 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije