Krađe diljem Međimurja: Lopovi ukrali ovce, janje, bicikl, novac…

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirane su četiri krađe i pet teških krađa. Policija u današnjem izvješću izdvaja dvije krađe i dvije teške krađe.

U noći s 30. na 31. prosinca u predjelu zvanom “Donje polje”, nedaleko Kotoribe, nepoznati počinitelj iz ograđenog tora ukrao je dvije ovce i janje te time 50-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna.

U petak, 30. prosinca u večernjim satima u Orehovici, Ulici Nikole Tesle, nepoznati lopov iz stalka za bicikle ispred ugostiteljskog objekta ukrao je nezaključani bicikl s namontiranom dječjom sjedalicom te time 32-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Istog dana u poslijepodnevnim satima u Domašincu, Ulici Marka Kovača, nepoznati kradljivac provalio je u skladište disko kluba, odakle je ukrao razna alkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U noći s 31. prosinca na 1. siječnja u Ivanovcu, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, odakle je ukrao novac i razna alkoholna pića te time 43-godišnju vlasnicu oštetio za desetak tisuća kuna.

– Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku – kažu u policiji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije