Gdje je nestao? Svi na terenu traže mladog Davorina Štefulja

Poduzimanjem svih raspoloživih mjera i radnji s ciljem pronalaska nestalog Davorina Štefulja (15), policijski službenici Policijske uprave međimurske i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, u nedjelju i jučer (27. i 28 studenoga) pretražili su dio terena na području općine Nedelišće.

>>> Velika potraga u Međimurju: Nestao Davorin Štefulj (15) iz Trnovca
>>> Potraga se nastavlja: Davorin Štefulj (15) nije pronađen

U pretrazi su korišteni i psi tragači. O nestanku mladića iz Trnovca obaviještene su sve policijske uprave u Republici Hrvatskoj, kao i slovenska policija (Policijska uprava Maribor).

– Molimo sve građane koji raspolažu s korisnim informacijama o nestanku Davorina Štefulja ili ako uoče osobu koja bi odgovarala njegovom opisu da o tome odmah obavijeste policiju pozivom na broj 192 – kažu u policiji.

U trenutku odlaska od kuće bio je obučen u crnu jaknu i traperice, dok je na nogama imao obuvene sive Conversice. Visine je oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, kestenjaste boje kose i očiju.

Za sada sve poduzete mjere traganja za nestalim mladićem nisu rezultirale korisnim saznanjima.

Traganje se nastavlja i danas. U pretrage terena osim policijskih službenika i pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja, uključili su se i članovi lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava, kao i mnogi građani-volonteri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije