Potraga se nastavlja: Davorin Štefulj (15) nije pronađen

Na području općine Nedelišće od jutros traje intenzivna potraga za 15-godišnjim Davorinom Štefuljom iz Trnovca .

>>> Velika potraga u Međimurju: Nestao Davorin Štefulj (15) iz Trnovca

Policija je u subotu, 26. studenog zaprimila obavijet da se Davorin oko 14 sati udaljio od kuće u nepoznatom smjeru. U trenutku odlaska od kuće bio je obučen u crnu jaknu, traperice i sive tenisice (tzv. “Conversice”). Visine je oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, kestenjaste boje kose i očiju.

Nakon što su se noćas vratili s opsežnog zadatka na Velebitu, članovi Stanice HGSS Čakovec odmah su danas sa svim raspoloživim snagama i u suradnji s PU međimurskom uključeni u potragu za nestalim mladićem.

– Ekipa se upravo vratila s terena i obavljamo pripreme za nastavak sutrašnje potrage – rekao nam je večeras u 18,30 sati Miodrag Novosel, tajnik Stanice.

Rekao je kako će u utorak potraga biti ojačana dodatnim raspoloživim snagama jer će im u pomoć doći članovi susjednih stanica. U potragu će biti, uz HGSS-ovce i policiju, uključeni i potražni psi, pripadnici lokalnih vatrogasnih društava i Općina Nedelišće u smislu logistike.

– Mole se svi građani ako imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Davorin pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala opisu da o tome odmah obavijeste policiju pozivom na broj 192 – kažu u policiji.

Također, sve informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije