Jedan završio na boku, drugi na krovu – vozači teško ozlijeđeni

Policijska uprava međimruska javlja o prometnim nesrećama u kojima su teške ozljede zadobile dvije osobe.

U petak, 18. studenoga oko 16 sati i 30 minuta na kolniku županijske ceste koja povezuje Podturen i Sivicu dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 20-godišnji vozač BMW-a, čakovečkih registarskih oznaka.

– Zbog neprilagođene brzine, izlaskom iz desnog zavoja izletio je automobilom u cestovni jarak, te se potom prevrnuo na krov. Vozilom hitne medicinske pomoći vozač je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju – doznajemo iz policije.

U izvlačenju unesrećenog iz automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec. O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Neprilagođena brzina uzrok nesreće u Lopatincu

U nedjelju, 20. studenoga oko 11 sati i 35 minuta u Lopatincu, Ulici Ivana Gorana Kovačića kod kbr. 59, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 44-godišnji vozač Mercedesa, čakovečkih registarskih oznaka.

– U dvostrukom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad automobilom, te izletio izvan kolnika, gdje je udario u betonski propusni most, a potom u nastavku kretanja i u prometne znakove, dvorišnu ogradu, da bi na kraju u dvorištu obiteljske kuće udario u parkiranu Kiju, čakovečkih registarskih oznaka.

Uslijed odbacivanja kamenja i dijelova automobila tijekom nesreće došlo je i do oštećenja prozorskog stakla na kući – kažu u međimurskoj policiji.

Vozilom hitne medicinske pomoći vozač je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju. O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

>>> FOTO: Autom završio na boku u dvorištu, vozač teško ozlijeđen
>>> Tri nesreće u Međimurju: Mladić teško, dvojica vozača lakše ozlijeđena

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije