Tri nesreće u Međimurju: Mladić teško, dvojica vozača lakše ozlijeđena

Županijski centar 112 Čakovec javio je kako je u petak, 18. studenog, u popodnevnim satima, zaprimio dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila na ŽC 2017, na izlazu iz Sivice.

U policiji doznajemo da se nesreća dogodila oko 16 sati i 30 minuta. – 20-godišnji vozač osobnog vozila, na cesti između Podturna i Sivice, sletio je van kolnika kojom prilikom je zadobio teške tjelesne ozljede – rekli su nam u policiji. Više detalja oko nesreće policija će javiti u ponedjeljak u službenom izvješću.

Noćas oko 3 sata i 15 minuta prometna nesreća dogodila se u Maloj Subotici i to na raskršću ulica A. Stepinca, Glavne i Braće Radić (križanje kod ‘Mandlina’). 19-godišnji vozač automobila, koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, oduzeo je prednost prolaska osobnom vozilu kojim je upravljao 34-godišnjak.

Nakon udara oba su vozila odbačena van kolnika nakon čega je mlađi vozač udario u prometni znak, a stariji u metalni ozračnik plinske instalacije. Tom prilikom 34-godišnjak je lakše ozlijeđen, dok će 19-godišnjak biti prekršajno sankcioniran.

Jutros, u 8 sati i 40 minuta u prometnoj nesreći koja se dogodila u Nedelišću, u Ulici maršala Tita, lakše je ozlijeđen 51-godišnji vozač mopeda. U policiji saznajemo da je 29-godišnji vozač osobnog vozila pretjecao biciklističku traku kako bi skrenuo udesno. U tom se trenutku trakom kretao vozač mopeda.

Do sudara nije došlo, no vozač mopeda je izgubio nadzor nad vozilom i prilikom naglog kočenja se prevrnuo i pao na kolnik. 29-godišnjak će također biti prekršajno snakcioniran.

Iz Policijske uprave međimruske pozivaju vozače na dodatni oprez u prometu zbog mokrih i skliskih kolnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije