VIDEO: Policija pronašla napadača na molitelje ispred čakovečke bolnice

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici PP Čakovec utvrdili su da je prekrašaj narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način – napad na molitelje ispred čakovečke bolnice počinio 47-godišnji muškarac, a neslužbeno saznajemo da je napadač iz Vrhovljana.

Podsjećamo, u ponedjeljak, 31. studenog zaprimili smo dojavu čitatelja kako se u nedjelju, ispred bolnice u Čakovcu, dogodio napad na molitelje protiv pobačaja. Nemili događaj su nam potvrdili iz Incijative ’40 dana za život’.

– Potvrđujemo da se dogodio verbalni i fizički napad na molitelje na mjestu miroljubivog bdijenja ispred Županijske bolnice u Čakovcu. Nitko od molitelja nije ozlijeđen, a slučaj je prijavljen policiji koja je poduzela daljnje korake. Zahvaljujemo intervenciji policije i prolaznicima koji su nam iskazali podršku – rekli su nam.

U Čakovcu, u Ulici I.G.Kovačića, ispred Županijske bolnice Čakovec, nepoznati je muškarac počeo vikati, galamiti i vrijeđati ljude koji su se tamo okupili radi molitve. U jednom trenutku rukama je odgurno muškarca, uzeo mu transparent i bacio ga. Nakon toga se udaljio s mjesta događaja – rekao na je Radovan Gačal, glasnogovornik PU međimurske. U događaju nitko nije zatražio liječničku pomoć, pa nema ozlijeđenih.

Protiv okrivljenika podnijet će se optužni prijedlog prekršajnom sudu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije