Trojka pala u ruke policije nakon što su opelješili trgovinu

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je šest krađa i dvije teške krađe. Policija u današnjem izvješću izdvaja jednu.

U petak, 28. listopada oko 23 sata i 30 minuta u Gornjem Kuršancu, na Trgu Mirka Blazinarića, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovitom robom, vlasništvo privatnog poduzeća, odakle je ukrao razna alkoholna pića, cigarete i slatkiše.

Nedaleko mjesta počinjenja kaznenog djela policijski službenici Policijske postaje Čakovec zatekli su maloljetnika i trojicu mladića u dobi od 18, 19 i 23 godine, te su ih zbog sumnje u počinjenje teške krađe, uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje.

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je uhićena četvorka počinila kazneno djelo teške krađe. Dio je ukradenih predmeta pronađen i vraćen predstavniku vlasnika – kažu u međimurskoj policiji.

Prema maloljetnom osumnjičeniku te protiv 18-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku za mladež u redovnom postupku, dok su 19-godišnji i 23-godišnji osumnjičenici uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije