Poznati detalji nesreće u Nedelišću, dijete i dalje u teškom stanju

Kako smo već javili, teška prometna nesreća dogodila se oko 18 sati i 10 minuta u Nedelišću, Ulici Martina Viljevca kod kbr. 2.

>>> Ima ozljede opasne po život: Autom udarila dijete na zebri u Nedelišću

– Vozačica Volkswagen Pola, čakovečkih registarskih oznaka, rođena 1995. godine, obilježenom pješačkom prijelazu nije se približavala sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake, odnosno da može zaustaviti svoje vozilo kako bi propustila pješake koji su već stupili na kolnik.

Zbog toga je prednjim dijelom automobila udarila u pješaka (dijete), koji je prelazio kolnik spomenute ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza. U trenutku nesreće prikolica kamiona koji se u suprotnoj prometnoj traci uključivao na glavnu prometnicu (Varaždinska ulica), bila je djelomično zaustavljena na obilježenom pješačkom prijelazu zbog čega je pješak započeo prelazak kolnika neposredno iza prikolice – kažu u PU međimurskoj.

Vozilom hitne medicinske pomoći pješak je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno kako je u prometnoj nesreći zadobio teške ozljede opasne po život.

Neslužbeno saznajemo da je zdravstveno stanje desetogošnjaka i dalje je nepromijenjeno zbog čega je prebačen u jednu zagrebačku bolnicu.

Protiv 21-godišnje vozačice zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije