Čak 13 krađa za vikend: Dvojica mladića završila u rukama policije

Tijekom proteklog vikenda na području PU međimurske evidentirano je pet teških krađa i osam krađa, od kojih izdvajamo krađe u Gornjem Kuršancu i Dragoslavcu.

Nepoznati počinitelj u subotu, 22. listopada oko 22 sata i 30 minuta, na Trgu Mirka Blazinarića u Gornjem Kuršancu provalio je u trgovinu mješovitom robom, odakle je ukrao alkoholna pića i cigarete raznih vrsta. Materijalna šteta za sada nije poznata, te će utvrditi nakon zaprimanja odštetnog zahtjeva.

– Obilaskom šireg mjesta događaja policijski službenici Policijske postaje Čakovec zatekli su dvojicu mladića, rođenih 1993. i 1997. godine sa šireg područja grada Čakovca, koje su potom uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje. U neposrednoj blizini njihova zaticanja pronađeni su odbačeni ukradeni predmeti iz trgovine – doznajemo u policiji.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su uhićeni mladići počinili kazneno djelo teške krađe, te će se protiv njih podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Iz vikendice ukrali televizor i madrace

Nepoznati lopov između 21. i 23. listopada iz vikendice u Dragoslavcu ukrao je televizor i nekoliko madraca. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se prema počinitelju podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije