Na kružnom toku u Čakovcu sletio s ceste, napuhao 3,72 promila

U petak, 21. listopada oko 16 sati i 20 minuta u Čakovcu u kružnom toku prometa, na spoju Svetojelenske ceste i Ulice Globetka, 32-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, upravljajući pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 3,72 promila, u jednom trenutku vozilom je skrenuo izvan kolnika, gdje je udario u postavljene prometne znakove.

– Vozač je zbog visokog stupnja alkoholiziranosti prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je zadržan na promatranju – kažu u međimurskoj policiji.

Zbog počinjenja prometnih prekršaja protiv vozača podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu.

Tijekom proteklog vikenda na cestama Međimurja dogodilo se šest prometnih nesreća, od čega dvije s ozlijeđenim osobama u kojima su lakše ozlijeđeni 37-godišnji vozač osobnog automobila, te maloljetnik, te 19-godišnji putnici u osobnom automobilu, te četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama: neprilagođena brzina – dvije prometne nesreće, nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag – dvije prometne nesreće te ostale greške, dvije prometne nesreće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije