Tri prometne: Da izbjegne sudar, sišao s ceste i udario u ogradu

Na međimurskim cestama danas su se dogodile tri prometne nesreće. Nešto prije 10:30 sati u Nedelišću, u Čakovečkoj ulici, vozač oosbnog vozila nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na kolniku (mokar kolnik) i gustoći prometa zbog čega je udario u stražnji dio zaustavljenog automobila ispred sebe..

Oko 12:30 sati prometna nesreća dogodila se na državnoj cesti između Palovcu i Donjeg Pustakovca gdje također vozač automobila nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na cesti (zavoj i mokar kolnik) zbog čega je u zavoju sletio izvan kolnika. Prvo je udario u prometni znak, a potom i u drveće uz cestu.

Čitatelj nam je poslao i fotografiju prometne nesreće koja se dogodila u Šenkovcu. U policiji doznajemo da se ista dogodila nešto poslije 13 sati na raskršću Ulice Josipa Bedekovića i Ulice braće Radić. Uzrok nesreće je oduzimanje prednosti prolaska, a kako bi izbjegao sudar s vozilom koje je oduzelo prednost, vozač je sišao izvan kolnika nakon čega je udario u dvorišnu ogradu.

U navedenim nesrećama, osim materijalnih šteta, srećom nema ozlijeđenih, saznajemo u policiji, dok će svi počinitelji biti prekršajno sankcionirani.

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje trenutnim uvjetima na cestama te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije