Auto ‘pokosio’ pješake: Umrla djevojčica, otac teško ozlijeđen

Jutros oko 7.50 sati u Cvetkovcu na cesti DC-2 osobni auto je naletio na pješake, pri čemu je jedan pješak preminuo, a drugi je teško ozlijeđen, javlja PU koprivničko-križevačka. Kako saznaju 24sata, poginula je kćer, dok je teško ozlijeđeni otac prevezen u bolnicu.

Navodno se auto zaletio u ljude koji su čekali autobus na ugibalištu. U tijeku je očevid nakon kojeg će biti poznato više detalja vezano uz nesreću.

Promet na mjestu događaja se odvija jednom prometnom trakom uz regulaciju policije, javljaju 24sata.

Zamjenik općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici je u prethodnom postupku zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave koprivničko-križevačke proveo očevid prometne nesreće.

– Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je osobni automobil kojim je upravljala 21-godišnja hrvatska državljanka, iz smjera Ludbrega prema Koprivnici, skrenuo izvan kolnika u desnu stranu i udario u dvoje pješaka koji su hodali pored desnog ruba kolnika. Uslijed udara automobila smrtno je stradalo dvogodišnje dijete, a 40-godišnji muškarac je zadobio po život opasne tjelesne ozljede.

Radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće naložena je obdukcija, vještačenje alkoholiziranosti sudionika događaja i provođenje daljnjih izvida – priopćili su iz DORH-a.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije