U sudaru četiri auta vozačica i putnice zadobile teške ozljede

U petak, 7. listopada oko 16 sati i 15 minuta u Pribislavcu, Industrijskoj ulici kod kbr. 26, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene četiri osobe.

>>> FOTO: Sudarila se četiri auta, više osoba ozlijeđeno

Krećući se iz smjera Čakovca prema Pribislavcu, na ravnom dijelu prometnice 41-godišnja vozačica Chevrolet Sparka, čakovečkih registarskih oznaka, prešla je na suprotnu prometnu traku, gdje je u bočni dio njezina vozila udarila Škoda Fabija, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnjak.

Uslijed siline udara oba vozila su odbačena izvan kolnika, gdje Chevrolet udario u parkirani Renault Clio, čakovečkih registarskih oznaka, vlasništvo 57-godišnjaka, a koji je potom odbačen u parkiranu Mazdu 323, čakovečkih registarskih oznaka, vlasništvo 37-godišnjaka. Od siline udara Mazda je odbačena u metalnu ogradu, vlasništvo privatnog poduzeća iz Pribislavca. U sudaru, Škoda je također odbačena u parkirani Renault Clio.

Vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su vozači i putnici iz Škode i Chevroleta. Nakon pružene liječničke pomoći utvrđeno je kako je u prometnoj nesreći teško ozlijeđena vozačica Chevroleta, dok su iz Škode teške ozlijede zadobile dvije putnice rođene 1956. i 1968. godine, a vozač je lakše ozlijeđen.

Protiv 41-godišnje vozačice zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije