FOTO: Sudar u Hodošanu – vozač teško, putnice lakše ozlijeđene

U subotu, 1. listopada oko 21 sat i 30 minuta u Hodošanu, Prvomajskoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je 62-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola, obavljao skretanje ulijevo na kolni ulaz, a da pritom nije poštivao prednost prolaska zbog čega je vozilom udario u osobni automobil, čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 23-godišnji vozač, također pod utjecajem alkohola.

Vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 23-godišnji vozač, 46-godišnja putnica iz njegovog vozila te 58-godišnja putnica iz vozila kojim je upravljao 62-godišnjak. Liječničkim pregledom utvrđeno je da su putnice u vozilima lakše ozlijeđene, dok je 23-godišnjak teško ozlijeđen.

Zbog počinjenja kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu”, protiv 62-godišnjeg vozača podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku. Neslužbeno doznajemo da su vozači iz Hodošana i Donjeg Hrašćana, a putnice iz Čakovca i Donjeg Hrašćana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije