Protekla 24 sata obilježile prometne nesreće

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 66 poziva. Od toga su 36 poziva bila namjenska i iste je proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 8 poziva. Za 2 poziva su izašli na intervenciju, 3 poziva su bila lažna, dok za 3 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

U prijepodnevnim satima, u 10:30 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Čakovcu u Ulici I. G. Kovačića. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

U 16:16 sati stigla je dojava o prometnoj nesreći u Prelogu u Čakovečkoj ulici. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta, a sudionici nesreće nisu zatražili medicinsku pomoć.

U 18:52 sati pak se dogodila prometna nesreća na cesti Cirkovljan – Draškovec. Došlo je do naleta osobnog vozila na srnu. U nesreći je nastala materijalna šteta na vozilu, a srna je uginula, dok je u 21:32 stigla dojava o prometnoj nesreći u Hodošanu u Prvomajskoj ulici. U sudaru dva osobna vozila 3 osobe zadobile su ozlijede.

Nešto prije 23 sata, u Miklavcu je remećen javni red i mir.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije