Uhićeni muškarci iz tri županije pljačkali kuće po Međimurju

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su troje muškaraca, 46-godišnjak s područja Koprivničko-križevačke županije, 34-godišnjak s područja Varaždinske županije i 31-godišnjak s područja Međimurske županije, počinili dva kaznena djela.

Naime, u utorak, 23. kolovoza u jutarnjim satima, u Pušćinama, Ulici Matije Gupca, provalili su u obiteljsku kuću, gdje su ispremetali stvari i ukrali novac. Nakon toga u Kuršancu, Glavnoj ulici provalili su u obiteljsku kuću gdje su ispremetali stvari, ali ništa nisu ukrali.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 46-godišnjak i 31-godišnjak, u utorak, 23. kolovoza tijekom dana, u Orehovici, Ulici Josipa Slavenskog, provalili su u obiteljsku kuću, gdje su ispremetali stvari i ukrali ručne satove, vrijednosti više stotina kuna. Dio ukradenih predmeta vraćeni su vlasniku. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Osumnjičenici su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku, dok je protiv njih zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije