U prometnim nesrećama ozlijeđene osobe, policija moli građane za pomoć

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 10. kolovoza, oko 8 sati u Međimurskoj ulici u Varaždinu, ozlijeđen je 26-godišnji vozač bicikla.

Postupajući po dojavi iz Opće bolnice Varaždin, policijski su službenici utvrdili da je za sad nepoznati vozač upravljao automobilom Međimurskom ulicom. Dolaskom do raskrižja s Koprivničkom ulicom započeo je skretanje u lijevo i oduzeo prednost prolaska 26-godišnjaku koji je upravljao biciklom u smjeru Gornjeg Kuršanca. Uslijed udara vozila, 26-godišnjak je pao na kolnik, nakon čega su oba vozača utvrdila da nije nastupila materijalna šteta i suglasno napustili mjesto događaja. Vozač bicikla je naknadno sam zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin, gdje su mu ozljede okvalificirane kao lakše.

Također, postupajući po dojavi iz Opće bolnici Varaždin, policijski su službenici utvrdili da je jučer, 10. kolovoza, oko 7.30 sati u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, došlo do prometne nesreće s ozlijeđenom osobom.

Kako je utvrđeno, za sad nepoznata žena upravljala je biciklom nogostupom sjeverne strane Autobusnog kolodvora u smjeru Kapucinskog trga. Tim je prilikom biciklom udarila u prednji kotač bicikla kojim je istim prostorom, skrećući ulijevo na nogostup upravljao 16-godišnjak, a koji je uslijed udara pao na kolnik. Nakon prometne nesreće, nepoznata je žena napustila mjesto događaja, a mladić je sam zatražio liječničku pomoć. Njegove su ozljede okvalificirane kao lakše.

Vezano uz obje navedene prometne nesreće, policija moli građane koji imaju korisna o istima da se jave u Postaju prometne policije Varaždin u Kolodvorskoj ulici ili na broj telefona 372-404, odnosno 192.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije