Uhićen zbog obiteljskog nasilja: Hoće li Grdović zapivat Međimurcima?

Zadarski pjevač Mladen Grdović (58) uhićen je u utorak popodne u obiteljskoj kući u zadarskim Arbanasima zbog obiteljskog nasilja. Nasilje je prijavila njegova supruga Brankica, koja je, neslužbeno se doznaje, lakše ozlijeđena.

– Dobili smo dojavu o obiteljskom nasilju nakon čega smo intervenirali, a kriminalistička obrada je u tijeku – kazao je glasnogovornik zadarske policijske uprave Elis Žodan za 24 sata.

Grdović je već napadao suprugu, a kao razlog navodio je alkohol, ljubomoru i nesporazum između bračnog para.

– Ma bio je to nesporazum. Ja sam tog dana pio pa je Brankica pozvala policajca da me zajedno dočekaju kad dođem doma. Ja sam tada pomislio da joj je policajac ljubavnik pa me uhvatila ljubomora, ali kasnije sam shvatio da to nije bila istina – kazao je Grdović nakon tog incidenta.

Sve se ovo dogodilo uoči koncerta Mladena Grdovića na Porcijunkulovom u Čakovcu. Međimurkama i Međimurcima bi trebao pjevati na Trgu Republike u nedjelju 31. srpnja, no sad je upitan nastup u Čakovcu zbog ovog događaja. Hoće li Grdović zapivati u Čakovcu ili će doći neki drugi izvođač bit će poznato uskoro.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije