ŽC 112: Krađe, provale i prometne nesreće

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 75 poziva. Od toga su 32 poziva bila namjenska i iste je proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 21 poziv. Za 1 poziv izašli su na intervenciju, dok za 20 poziva nije bilo potrebe za intervencijom vatrogasaca.

U jutarnjim satima, oko 6:50 sati provaljeno je u ugostiteljski objekt u Gornjem Mihaljevcu. U 10:59 sati zaprimljena je dojava o provali i krađi iz pomoćnog objekta (ostava za alat), također u Gornjem Mihaljevcu.

U 11:30 sati stigla je dojava o prometnoj nesreći u Čakovcu na križanju ulica O. Keršovanija i R. Boškovića. Došlo je do naleta osobnog vozila na biciklisticu. Nastala je materijalna šteta, a učesnici nesreće nisu zatražili medicinsku pomoć.

U 17:10 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na ŽC-2018 na ulazu u Belicu iz smjera Pribislavca. U sudaru dva osobna vozila nastala je materijalna šteta. Osobe koje su sudjelovale u nesreći nisu zatražile medicinsku pomoć.

Nešto iza ponoći dogodila se provala u gospodarski objekt (štagalj) u Zebanec Selu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije