Dolijali policiji: Lopovi krali u Podturnu, Čakovcu i Štrigovi

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica maloljetnika i dijete počinili kazneno djelo krađe.

Naime, u utorak, 7. lipnja oko 22 sata u Podturnu, Sportskoj ulici, pokušali su nasilno otvoriti vrata trgovine privatnog poduzeća, uslijed čega se aktivirao alarm.

Nakon toga udaljili su se s mjesta događaja. Prema djetetu i maloljetnim osumnjičenicima podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež.

Uhvaćen 19-godišnjak koji je ukrao bicikl

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca počinio kazneno djelo krađe.

U srijedu, 15. lipnja u poslijepodnevnim satima u Čakovcu, kod željezničkog kolodvora u Kolodvorskoj ulici, iz stalka za bicikle ukrao je zaključani bicikl marke “TREK””, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

28-godišnjak ukrao trimer u Štrigovi

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 28-godišnjak s područja grada Murskog Središća počinio kazneno djelo krađe.

Naime, u noći s 10. na 11. lipnja u Štrigovi na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta iz nezaključanog osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, ukrao je motorni trimer u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije