FOTO: Puno posla za žurne službe – Teže prometne nesreće i krađe

>> FOTO: Puno posla za žurne službe – Teže prometne nesreće i krađe

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 77 poziva. Od toga je 37 poziva bilo namjenskih i iste je proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. JVP Čakovec ukupno je zaprimila 17 poziva. Na 5 poziva izašli su na intervenciju, za 10 poziva nije bilo potrebe za intervencijom, dok su 2 poziva bila lažna.

Ujutro u 9:39 sati zaprimljena je dojava o sudaru dva osobna automobila i kamiona u Nedelišću. Ozlijeđene su dvije osobe. Jedna osoba je zadobila teške, a druga lake tjelesne ozljede i zbrinute su u ŽB Čakovec.

U 11:31 sati stigla je dojava o krađi luka na polju kod Čakovca, dok se oko 17 sati dogodila krađa krumpira u Gardinovcu.

U 18:12 sati zaprimljena je dojava o sudaru dvaju osobnih vozila na parkiralištu jednog trgovačkog centra u Čakovcu. Nastala je samo materijalna šteta. U 21:15 dogodio se sudar dvaju osobnih vozila u Gornjem Kuršancu. Nastala je materijalna šteta na vozilima, a jedan je vozač pobjegao s mjesta događaja.

Udario automobilom u rasvjetni stup i srušio ga

Danas (subota, 11. lipnja) u 1:24 sati zaprimljena je dojava o sudaru dva osobna automobila u Čakovcu (nepropisno preticanje). Tom prilikom jedno je vozilo udarilo u rasvjetni stup i slomilo ga.

Stup se prepriječio preko oba vozna traka. Dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede i zbrinute su u ŽB Čakovec.

Zbog policijskog očevida u potpunosti je bio zatvoren promet Zrinsko – Frankopanskom ulicom u oba pravca, tj. od Čakovca prema Nedelišću i obratno, i to od ulice Globetka pa do raskrsnice kod Carinskog odvojka (cca 450 m).

Promet se odvijao okolnim ulicama, a normaliziran je u 4:40 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije