FOTO: Loš početak tjedna: U nesrećama slupana tri vozila i traktor

Novi tjedan nije dobro počeo barem što se prometa tiče. Jutros su se na cestama Međimurja dogodile već dvije prometne nesreće. PU međimurska u 10:35 sati zaprimila je dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila na prometnici između Čakovca i Štefanca.

Kako neslužbeno doznajemo došlo je do sudara između dva osobna vozila. Jedno je od siline udarca odbačeno na pješačko – biciklističku stazu, dok se drugo vozilo zapalilo. Na terenu je osim policije i JVP Čakovec koji su uz gašenje izvlačili unesrećene iz vozila, i hitna medicinska pomoća kako bi pružili pomoć ozlijeđenim. Doznajemo da su tri osobe prevezene u ŽB Čakovec. Vozač je zadobio teške ozljede, putnik u vozilu – dijete ima lakše ozljede i zadržano je na liječenju, dok težina ozljeda vozačice još nije poznata.

Druga nesreća dogodila se nešto prije 11 sati kod Svetog Križa gdje je došlo do sudara traktora i osobnog automobila. Prema prvim informacijama ozlijeđenih nema. U obje nesreće nastale su znatne materijalne štete. Više informacija donosimo u suradnji s PU međimurskom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije